Sivukartta
 
 
Etusivu Ilmalämpöpumppu Maalämpö Ilmavesilämpö Rahoitus Yhteydenotto Yhteystiedot

Olet sivulla ► Ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumppu: IVT Nordic Inverter

– Ilmalämpöpumppu ja kustannukset – Ilmalämpöpumpun asennuskuvia
– 10 hyvää syytä, miksi IVT lämpöpumppu – Tekniset tiedot ja ominaisuudet
Tilaa ilmalämpöpumpun vaihtosuodattimia

IVT ilmalämpöpumppu – Markkinoiden paras!

IVT ilmalämpöpumput on suunniteltu pohjoismaisiin olosuhteisiin ja niissä on markkinoiden paras hyötysuhde!

Ilmalämpöpumpuilla hoidat sekä lämmityksen, että jäähdytyksen erittäin alhaisin kustannuksin. Erinomainen valinta sähkölämmitteisiin taloihin ja loma-asuntoihin.

IVT on taloudellinen ja tehokas

Totta kai haluat ostaa ilmalämpöpumpun, joka on taloudellinen kaikkina vuoden aikoina. IVT Nordic Inverter säästää myös kovilla pakkasilla, silloin kun lämpöä eniten tarvitaan! Vuosilämpökerroin ilmaisee, kuinka paljon lämpöpumppu tuottaa taloon lämmitysenergiaa suhteessa sen kuluttamaan sähköenergiaan. IVT Nordic Inverter 12 PHR-N ilmalämpöpumppujen vuosilämpökerroin on 4,3. Tämä tarkoittaa, että laite tuottaa yli neljä kertaa enemmän lämpöä, kuin se kuluttaa sähköä. 12PHR-N on erittäin tehokas myös pakkassäässä. Se tuottaa lämpöä vielä jopa -30°C pakkasillakin!

Aktiivinen ilmanpuhdistus – Parempi sisäilmanlaatu

IVT:n ilmalämpöpumpuissa on tavanomaisten passiivisten suodattimien lisäksi aktiivinen Plasmacluster-ionitekniikka. Plasmacluster-ilmanpuhdistustoiminto toimii aktiivisesti huoneessa tehden vaarattomaksi ilmassa leijuvat bakteerit, virukset, homeen, sekä mm. punkeista peräisin olevat allergeenit. Tekniikka toimii tehokkaasti myös erilaisten hajujen poistajana, kuten home, lemmikit, tupakansavu, jne.

IVT ilmalämpöpumpuilla on 5 vuoden takuu!

IVT ilmalämpöpumpuilla on viiden vuoden takuu. Vaikka laitteemme onkin suunniteltu kestämään hyvin pohjoisia olosuhteita, on hyvä tietää, että jos joskus siitä huolimatta laitteessa ilmenee ongelmia, niin täystakuu kattaa rikkoutuneiden osien lisäksi kaikki korjauskustannukset asentajan matkakuluja myöten. Erityinen huolto-organisaatiomme pitää huolen siitä, että et joudu värjöttelemään lämpöpumpun rikkoutumisen vuoksi päiväkausia kylmillään.

Käyttömukavuus

Ilmalämpöpumpun uusien motorisoitujen ilmanohjainten ansiosta voidaan lämpö (kesällä viileys) jakaa taloon tehokkaammin. Helppokäyttöisellä kauko-ohjaimella voit säätää laitteen toimintaa haluamallasi tavalla. Jos olet lähdössä pitkäksi aikaa pois (esim. loma-asunto), niin yhdellä napinpainalluksella asetat laitteen ylläpitolämpötilaan (+10°C). Kun palaat takaisin, niin vastaavasti yhdellä painalluksella saat laitteen turbo toiminnon käyntiin ja palautettua nopeasti mukavan oleskelulämpötilan.

Hiljainen

Välttämättä hiljaisuus ei tule kriteerinä ensimmäisten joukossa mieleen, kun ilmalämpöpumppua lähdetään valitsemaan. Monesti hiljaisuutta arvostaa vasta sitten, kun kohdalle on osunut laite, jonka olisi toivonut olevan hiljaisempi. IVT on panostanut erittäin paljon tuotekehityksessään myös sisäyksikköjen hiljaisuuteen, sillä se on tärkeä osa käyttömukavuutta.

Joutsenmerkityt lämpöpumput

Ehkäpä hienoin osoitus sitoutumisestamme ympäristötyöhön on IVT Greenline– ja IVT Nordic Inverter lämpöpumpuille myönnetty Pohjoismainen Joutsenympäristö-merkki. IVT:n lämpöpumput läpäisivät Joutsenmerkin tiukat vaatimukset jo vuonna 2005, ensimmäisenä lämpöpumpputoimittajana. Eikä yksikään kilpailijoistamme ole vieläkään yltänyt samaan!

IVT on turvallinen valinta

Haluamme, että tunnet olosi turvalliseksi valittuasi IVT:n lämpöpumppusi toimittajaksi. Avustamme sinua myös kotitalousvähennyksen hakemisessa. Asennuksen jälkeen, lämpöpumpun luovutuksen yhteydessä, annamme perusteellisen käyttöopastuksen ja käymme kanssasi läpi laitteiston toiminnan erityisen tarkastuslistan mukaan.

Ilmalämpöpumppujen asennukset

Myymme ja asennamme ilmalämpöpumput "Avaimet käteen"–periaatteella.

Ilmainen kustannusarvio

Jotta voisimme palvella sinua mahdollisimman hyvin, haluamme ehdottomasti tehdä ilmaisen kotikäynnin, jossa kartoitamme tilanteen ja mitoitamme taloosi juuri sopivan tehoisen laitteen. Silloin pääset myös keskustelemaan omista ajatuksistasi ja ideoistasi kokeneen asiantuntijan kanssa. Teemme samalla myös kirjallisen kustannusarvion ja säästölaskelman.


Valitse IVT ilmalämpöpumppu, niin saat parasta.

Tilaa nyt ilmainen kotikäynti.

 

 

IVT Lämpöpumput ovat saaneet Pohjoismaisen Joutsenmerkin.    

 

Ulkoiset linkit:

– Maahantuonnin sivut: www.ivt.fi


Avautuvat uudelle välilehdelle.

 

 

Ilmalämpöpumpun sisäyksikkö jakaa lämmön tehokkaasti koko asuntoon.

 

IVT Nordic Inverter 12-KHR-N -ilmalämpöpumpun sisäyksikön näyttö.

 

Ilmalämpöpumpun ulkoyksikkö.

 

Etusivu Ilmalämpöpumppu Maalämpö Ilmavesilämpö Rahoitus Yhteydenotto Yhteystiedot
IVT ilmalämpöpumppu antaa tasaisen ja miellyttävän lämmön. IVT Nordic Inverter Ilmalämpöpumppu.
IVT Center Lahti Lahden Lämpöpumput Oy
Avoinna:   Ma-To 12-17  
Kerintie 35,   15500 Lahti Jari Lahtonen  p. 040 – 371 1804