Sivukartta
   

Olet sivulla ► Ilmavesilampö

Ilmavesilämpöpumppujen uusi sukupolvi

IVT AirX -ilmavesilämpöpumput ovat täysi uuden sukupolven lämpöpumppuja ja ne ovat aivan omaa luokkaansa tehokkuudessaan ja käyntiäänen hiljaisuudessa. Monia uusia teknisiä innovaatioita sisältävä AirX-sarja on varma valinta, jolla säästät paljon rahaa lämmityskustannuksissa. Siinä on myös valmius tulevaisuuden Smart grid -älysähköverkkoon, jossa lämpöpumpun sähkönkäyttöä voidaan optimoida sähköhinnan mukaan.

IVT AirX on sopivin ratkaisu silloin, jos haluat matalat kustannukset lämmitykseen ja käyttöveden tuotantoon, mutta maalämpö ei jostain syystä sovellukaan sinulle ratkaisuksi. IVT AirX on Pohjolan vaativiin oloihin suunniteltu ilmavesilämpöpumppu, joka tuottaa lämpöä vesikiertoisiin lämmitysjärjestelmiin myös silloin, kun ulkona on oikein kylmä. Uusi tekniikka tuottaa taloudellisesti +50 asteen lämpöistä vettä vielä jopa -20°C asteen lämpötilassa.

IVT AirX -ilmavesilämpöpumppu on suunniteltu kylmiin olosuhteisiin

Ruotsalaisena valmistajana ja lähes 40 vuoden kokemuksella IVT tietää Skandinavian talvien ankarat olosuhteet ja niiden asettamat vaatimukset laitteistoille, ja siksi IVT AirX -ilmalämpöpumppu onkin suunniteltu kylmiin olosuhteisiin, joissa lämpöä todella tarvitaan. Pumpun kierroslukuohjauksella ja viimeisimmällä tekniikalla on saavutettu optimaalinen hyötysuhde ja toimintavarmuus myös kylmissä olosuhteissa. IVT AirX -ilmavesilämpöpumpun ulkoyksikkö on varustettu pakkasvarmalla automaattisella sulatuksella ja ruostumattomalla tippakaukalolla, josta sulatusvesi johdetaan hallitusti talon viemäriin.

Viilennystä myös kesällä

AirX on myös tehokas jäähdytyslaite kesän helteille. Tarvitset vain sopivan jakojärjestelmän viilennyksen jakamiseen. Ota yhteyttä ja kysy lisää vaihtoehdoista, mikä ratkaisu olisi juuri sinulle optimaalisin.

Markkinoiden hiljaisin ilmavesilämpöpumppu

Jos haluat tehdä kiusaa naapurillesi, tämä ei ehkä ole sinun tuotteesi, sillä IVT AirX -ilmavesilämpöpumppu on markkinoiden hiljaisin. Täysin uuden eristysrakenteen ansiosta IVT AirX -ilmalämpöpumpun ulkoyksiköllä on markkinoiden alhaisin äänitaso. Toisaalta voitkin kehua naapurillesi, kuinka otit hänetkin huomioon hankkimalla juuri IVT:n hiljaisen lämpöpumpun.

Ilmavesilämpöpumpun asennukset ympäri vuoden

IVT Ilmavesilämpö voidaan asentaa käyttöön milloin vain, myös talvella. Mitä nopeammin toimit, sitä nopeammin alat säästämään lämmityskuluissa.

IVT AirX ja tulevaisuus

Valtionvarainministeriö on luonnostellut verouudistusta, joka suosii uusiutuvia energiamuotoja ja niiden käyttöönottoa, kuten lämpöpumppuja. Vastaavasti öljy- ja sähkölämmitteisten talojen lämmitys kallistunee noin 200-300 euroa vuodessa. Kun päätät hankkia IVT AirX -ilmavesilämpöpumpun, voit suhtautua rauhallisin mielin energian hintojen vaihteluun.

IVT ilmavesilämpö ja öljykattila?

Mikäli sinulla on uudehko öljykattila talossasi, voidaan IVT AirX kytkeä toimimaan myös siten, että öljykattila käynnistyy vain silloin, jos lisäenergialle tulee tarvetta. Niinä harvoina päivinä vuodesta, kun oikein kireät pakkaset tuottavat lisälämmön tarvetta, käynnistyy öljypoltin lämmityksen avuksi. Jos talossasi taasen on vanha öljylämmitysjärjestelmä, niin se voidaan poistaa kokonaan. Tällöin, mikäli lisälämmöntarvetta ilmenee, käynnistyy sähkövastus avuksi.

Kotitalousvähennys

IVT AirX -ilmavesilämmön käyttöönottokustannuksista kannattaa hyödyntää kotitalousvähennystä. Saat tuhansien eurojen edun loppusummasta. Neuvomme ja avustamme asiakkaitamme kotitalousvähennyksen hakemisessa. Lue aiheesta lisää ilmavesilämmön kustannuksista.

IVT lämpöpumpuilla on markkinoiden paras takuu!

IVT lämpöpumpuilla on viiden vuoden täystakuu. Vaikka laitteemme ovatkin suunniteltu kestämään hyvin pohjoisia olosuhteita, on hyvä tietää, että jos joskus siitä huolimatta laitteessa ilmenee ongelmia, niin täystakuu kattaa rikkoutuneiden osien lisäksi myös kaikki korjauskustannukset asentajan matkakuluja myöten. Erityinen huolto-organisaatiomme pitää huolen siitä, ettet joudu värjöttelemään lämpöpumpun rikkoutumisen vuoksi päiväkausia kylmillään.

IVT on turvallinen valinta

Haluamme, että tunnet olosi turvalliseksi valittuasi IVT:n lämpöpumppusi toimittajaksi. Avustamme sinua myös kotitalousvähennyksen hakemisessa. Asennuksen jälkeen, lämpöpumpun luovutuksen yhteydessä, annamme perusteellisen käyttöopastuksen ja käymme kanssasi läpi laitteiston toiminnan erityisen tarkastuslistan mukaan.

Ilmavesilämpöpumppujen asennukset

Myymme ja asennamme ilmavesilämpöpumput "Avaimet käteen"–periaatteella.

Ilmainen kustannusarvio

Jotta voisimme palvella sinua mahdollisimman hyvin, haluamme ehdottomasti tehdä ilmaisen kotikäynnin, jossa kartoitamme tilanteesi ja mitoitamme taloosi juuri sopivan tehoisen laitteen. Samalla pääset myös keskustelemaan omista ajatuksistasi ja ideoistasi kokeneen asiantuntijan kanssa. Teemme myös kirjallisen kustannusarvion ja säästölaskelman.


Tilaa nyt ilmainen kotikäynti

Saat kirjallisen säästölaskelman ja kustannusarvion.

 

 

 

 

IVT Air Ilmavesilämpö tuottaa miellyttävän ja tasaisen lämmön.

 

 

 

IVT Powered by Nature - Luontoystävälliset lämpöpumput IVT:ltä
IVT Lämpöpumput hyödyntävät uusiutuvia energiamuotoja. IVT AirX -ulkoyksikkö.