Sivukartta
   

Olet sivulla ► Maalämpö

IVT Maalämpö - Palkittua tekniikkaa

IVT:n lämpöpumput ovat palkittuja ja Pohjoismaisiin olosuhteisiin suunniteltuja. Ne ottavat tehokkaasti lämpöä kalliosta, maasta tai vesistöstä. Luonnossa aina varastoituneena olevaa maalämpöä voidaan muuttaa taloissa erittäin tehokkaasti lämmöksi ja lämpimäksi vedeksi. IVT Greenline maalämpö on Pohjoismaiden eniten myyty lämpöpumppu. IVT GEO -sarjan maalämpöumppu on uusinta lämpöpumpputeknologiaa ja sen korkea hyötysuhde tuottaa suurimman säästöasteen.

Maalämpö otetaan yleisimmin peruskalliosta

Maalämpöä voi kerätä lähelle maanpintaa asennetulla keruuputkistolla, vesistöstä, sekä kallioperästä. Yli 90 prosentissa tapauksista maalämpö otetaankin kallioperään poratusta energiakaivosta. Tämä menetelmä on useimmiten nopein, helpoin ja taloudellisin vaihtoehto. Sen etuna on myöskin mahdollisimman pienet muutokset tonttiin.

Maalämmön asennukset ympäri vuoden

Maalämpö voidaan asentaa käytännössä mihin vuoden aikaan tahansa. Kallioperään porattavan energiakaivon tekeminen vie aikaa noin päivän ja se onnistuu yhtälailla myös talvella.

Maalämpö on valtion tukema ja suosittelema

Valtionvarainministeriö on luonnostellut verouudistusta, joka suosii uusiutuvia energiamuotoja ja niiden käyttöönottoa, kuten lämpöpumppuja. Vastaavasti öljy- ja sähkölämmitteisten talojen lämmitys kallistunee noin 200-300 euroa vuodessa.

Öljylämmityksen vaihtaminen maalämpöön

Öljylämmityksen vaihtaminen maalämpöön on helppoa ja kannattavaa. Vaihtaminen kannattaa ajoittaa ajankohtaan, jolloin öljysäiliö on lähes tyhjillään. Vaihtamalla maalämpöön voit lämmityskustannuksissa helposti säästää 70-80%. Vaihtaminen käy nopeasti ja onnistuu myös sydäntalvella.

Kotitalousvähennys jopa 4800 euroa saneerauskohteisiin

Saneerauskohteessa maalämmön käyttöönottokustannuksista kannattaa hyödyntää kotitalousvähennys. Tämä voi tarkoittaa jopa 4800 euron hyötyä (2400 e/hlö) loppusummassa! Neuvomme ja avustamme asiakkaitamme kotitalousvähennyksen hakemisessa. Lue aiheesta lisää maalämmön kustannuksista.

IVT Lämpöpumpuilla on markkinoiden paras takuu!

IVT lämpöpumpuilla on viiden vuoden täystakuu. Vaikka laitteemme onkin suunniteltu kestämään hyvin pohjoisia olosuhteita, on hyvä tietää, että jos joskus siitä huolimatta laitteessa ilmenee ongelmia, niin täystakuu kattaa rikkoutuneiden osien lisäksi kaikki korjauskustannukset asentajan matkakuluja myöten. Erityinen huolto-organisaatiomme pitää huolen siitä, ettet joudu värjöttelemään lämpöpumpun rikkoutumisen vuoksi päiväkausia kylmillään.

Joutsenmerkityt lämpöpumput

Ehkä hienoin osoitus sitoutumisestamme ympäristötyöhön on IVT lämpöpumpuille myönnetty Pohjoismainen Joutsenmerkki. IVT:n lämpöpumput läpäisivät Joutsenmerkin tiukat vaatimukset jo vuonna 2005, ensimmäisenä lämpöpumpputoimittajana. Eikä yksikään kilpailijoistamme ole vieläkään yltänyt samaan!

Turvallinen valinta

Haluamme, että tunnet olosi turvalliseksi valittuasi IVT:n lämpöpumppusi toimittajaksi. Avustamme sinua myös kotitalousvähennyksen hakemisessa. Asennuksen jälkeen, lämpöpumpun luovutuksen yhteydessä, annamme perusteellisen käyttöopastuksen ja käymme kanssasi läpi laitteiston toiminnan erityisen tarkastuslistan mukaan.

Maalämmön asennukset

Myymme ja asennamme maalämpöpumput "Avaimet käteen"–periaatteella.

Ilmainen kustannusarvio

Jotta voisimme palvella sinua mahdollisimman hyvin, haluamme ehdottomasti tehdä ilmaisen kotikäynnin, jossa kartoitamme tilanteen ja mitoitamme taloosi juuri sopivan tehoisen laitteen. Samalla pääset myös keskustelemaan omista ajatuksistasi ja ideoistasi kokeneen asiantuntijan kanssa. Teemme myös kirjallisen kustannusarvion ja säästölaskelman.

 

Tilaa tästä ilmainen kotikäynti.

Saat kirjallisen säästölaskelman ja kustannusarvion.

IVT Greenline Maalämpö. Joutsenmerkitty, 5 vuoden IVT Erikoistakuulla.

 

IVT-tuotteiden avulla voit säästää jopa 80% lämmityskustannuksissa.

 

Maalämmöllä lämmität suurenkin perheen kodin ja käyttövedet edullisesti. IVT Greenline Maalämpö.